PRIMERES IMATGES DEL FRANCÈS

Griezmann es compromet a aportar "molta alegria a l'equip"

El jugador francès posa davant l'escut i expressa les seves ganes de veure Messi en el dia a dia

L'equip de Valverde inicia avui la pretemporada i després es produirà la presentació del davanter

zentauroepp49056375 antoine griezmann poses during a photo call in barcelona  sp190713215048

zentauroepp49056375 antoine griezmann poses during a photo call in barcelona sp190713215048 / Emilio Morenatti

2
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

No se sap quina rebuda tindria aquest diumenge Antoine Griezmann de ser oberta al públic la seva presentació. El canvi de gespa impedirà la presència d’aficionats i resoldre el dubte. No es pot descartar que hagués pogut rebre algun retret, en vista del precedent de lliga al Camp Nou. O potser no, concentrades com estan les forces culers que vetllen contra jugadors capritxosos més pendents ara de Neymar. Aquesta és la part bona de l’estiu galàctic de Bartomeu. El brasiler ha endolcit la imatge del francès.

Griezmann es va fer aquest dissabte les primeres fotos a les instal·lacions blaugrana, escortat per la samarreta de quadres amb el seu nom, tot i que no el seu número. De moment, el 7 que tant li agrada encara és de Coutinho, l’agent del qual, per cert, va demanar claredat sobre el seu client després d’assabentar-se, va dir, que el brasiler és utilitzat com a moneda de canvi per Neymar. "He guardat silenci en aquest període, però no permetré que el Barcelona menteixi sobre el jugador. Que diguin la veritat. Si volen que Coutinho se’n vagi, han de dir-ho. I amb el jugador decidirem què és el millor per al seu futur", va afirmar Kia Joorabchian.

El tren blaugrana

Però aquest cap de setmana el protagonisme correspon a Griezmann i aquest tren blaugrana que li ha passat una segona vegada. Va realitzar uns tocs precisos davant l’escut i després es va desfer de la pilota amb un gest de bàsquet, com tirant a cistella, ratificant la seva passió per l’NBA. El Palau podria tenir un aficionat més.

Al canal oficial del club va oferir unes paraules en què es va definir com un futbolista de "joc alegre i que tant de bo pugui aportar molta alegria a l’equip". Va assenyalar també la impaciència que sent per veure en "el dia a dia aMessi" i de retrobar-se amb els seus amics Umtiti Dembélé. "Tinc ganes de veure’ls i passar bones estones amb ells".

Griezmann fa uns tocs a una pilota a la botiga del Barça. / AFP

Menys feliç el fa la reclamació de l’Atlètic de Madrid de 80 milions extres als 120 ja dipositats divendres a la Lliga de Futbol Professional. Sevan Karian, advocat de Griezmann, va criticar les pàgines de L’Equipe el gest bel·licós de l’Atlètic. «Antoine està molt decebut per l’actitud de l’Atlètic i dels seus dirigents, que actuen amb una mala fe al·lucinant i comuniquen el contrari d’allò que li van dir en privat».

Inici de pretemporada

Notícies relacionades

Griezmann, presumiblement, respondrà a això aquest diumenge en la presentació (19.30 hores) i sobre l’estat del seu penediment respecte al documental de La decisión que tant va coure al seu dia a la directiva i que ja li ha perdonat. Prèviament, se sotmetrà a la preceptiva revisió mèdica amb la resta de la plantilla, citada aquest diumenge al matí per Ernesto Valverde per iniciar ja la pretemporada. Hi seran tots els membres de la primera plantilla excepte els que van disputar la Copa Amèrica.

El davanter francès, somrient davant l’escut. / AP

Griezmann no serà l’única novetat. També compareixeran el centrecampista De Jong i el porter Neto. Del filial estan cridats Iñaki Peña, Oriol Busquets, Riqui Puig, Álex Collado i Carles Pérez. I a partir de dilluns començaran a fer treball de camp a les instal·lacions de Sant Joan Despí. Allà amb treball i en els partits amb gols és on se solen esborrar les velles picabaralles.