FIRMA FINS AL 2020

Xavi, nou tècnic de l'Al-Sadd de Qatar

L'excapità blaugrana inicia la seva carrera com a entrenador amb la mirada posada a ser algun dia al Camp Nou

zentauroepp48366257 files  in this file photo taken on may 16  2019  sadd s midf190528155714

zentauroepp48366257 files in this file photo taken on may 16 2019 sadd s midf190528155714 / KARIM JAAFAR

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Esgota els seus últims dies de preparació per iniciar la nova carrera d’entrenador. Xavi Hernández, l’excapità del Barcelona, ha sigut anunciat ja com a tècnic de l’Al-Sadd de Qatar després d’acabar la seva carrera com a futbolista. Xavi ha firmat un contracte fins al 2020 amb el club qatarià. Per tant, una temporada, amb opció a una altra més.  

Notícies relacionades

Després d’estimular la selecció femenina espanyola a la ciutat esportiva de Las Rozas ("sou un exemple per al futbol masculí", els va dir abans de començar el Mundial de França), Xavi es posa a treballar en el seu nou rol. No estarà sol. En el seu quadro tècnic figura Sergio Alegre, que havia sigut fins ara ajudant de Félix Cabeza, l’actual seleccionador de QatarSergio Alegre, que el va portar a la conquesta de la Copa d’Àsia.

Pretemporada a Girona

A més de Sergio Alegre també figurarà al seu equip de treball Òscar Hernández, el seu germà, junt amb Iván Torres, José Manuel, David Prats, Antonio Lobo, Sergio García i Antonio Troulas.  A partir del 14 de juny, i a Girona, es posa en marxa l’Al-Sadd de Xavi.  Estaran durant dues setmanes treballant a Catalunya abans d’iniciar la temporada. L’excapità del Barça comença el seu llarg camí, confiant que algun dia pugui acabar on va disfrutar d’una carrera espectacular com a jugador: al Camp Nou. Però ara des de la banqueta.