l'adeu d'un mite

Missatge de Messi a Xavi: "Et trobem a faltar des del primer dia que vas decidir marxar"

El capità del Barça elogia el de Terrassa després d'anunciar la seva decisió de penjar les botes aquest any

zentauroepp27392546 barcelona    27 09 2014    xavi y messi abrazados tras el te190503142144

zentauroepp27392546 barcelona 27 09 2014 xavi y messi abrazados tras el te190503142144

1
Es llegeix en minuts

El capità del FC BarcelonaLionel Messi, ha enviat un missatge a Xavi Hernández a través del seu compte d’Instagram, en el qual lloa el que també va portar el braçal del club català i assegura que el troba a faltar des que els va deixar el 2015. "Va ser un plaer compartir vestuari amb tu, Xavi. Van ser molts anys i moltes experiències junts, i la veritat és que et trobem a faltar des del primer dia que vas decidir marxar, per com ens ajudaves al camp i a fora. Ja saps que et desitjo el millor en la nova etapa de la teva vida que ara arrenca. Segur que continuaràs aconseguint èxits en tot el que et proposis en el món del futbol. ¡Una abraçada forta!", diu el missatge de l’argentí.

Notícies relacionades

Xavi Hernández va anunciar ahir dijous que ha decidit penjar les botes com a futbolista al finalitzar aquest any la seva etapa amb l’Al-Sadd SC de Qatar, i ha anunciat que n’emprendrà una de nova com a entrenador.

Xavi va ser un dels grans socis que va tenir al camp Lionel Messi, amb qui va obtenir dotzenes de títols al Barcelona. Per il·lustrar el seu missatge de recolzament en el compte d’Instagram, Messi ha penjat una fotografia en què celebra amb Xavi un gol al Camp Nou.