"TÉ OUS", DIU LENGLET

El gest de Coutinho al Camp Nou

"Jo em quedo més amb el gol que amb els detallets, però tots estem exposats aquí a la crítica", afirma Valverde

marcosl47787592 barcelona  16 04 2018   deportes                   coutinho 190417090013

marcosl47787592 barcelona 16 04 2018 deportes coutinho 190417090013 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Va marcar un golàs, el gol que tant esperava i des de fa tants mesos. Un superb xut amb la dreta des de fora de l’àrea. Després, Philippe Coutinho va fer una celebració singular tapant-se les orelles mentre mastegava la seva ira i mentre apareixien els seus companys per felicitar-lo. Un gest que el Camp Nou, que ha tingut paciència infinita amb el brasiler, igual com Valverde, no va detectar, boig com estava d’alegria per aquest 3-0 al United que el posava en les semifinals de la Champions.

"No sé que deu significar el gest de Coutinho, però jo em quedo més amb el gol que ha fet que amb els detallets" (Valverde)

Notícies relacionades

"No, no he vist el gest de Coutinho", va començar dient el tècnic blaugrana abans de veure’l a la televisió. "Ara sí que el veig. No sé que deu significar, però jo em quedo més amb el gol que ha fet que amb els detallets. ¿Injustos amb ell? Aquest tipus de clubs com el Barça tenen una gran exigència, tots estem exposats a la crítica", va recordar Valverde.

"No m’importa la celebració, el que m’importa és el gol. Coutinho és un gran jugador, té ous", va proclamar Clement Lenglet, el central blaugrana, sense donar importància a aquell moment en què el brasiler es va encarar amb la grada del Camp Nou.