Barça - Espanyol

Valverde: "Estem cuidant Messi"

El tècnic blaugrana revela que el capità va tenir "un petit problema" en l'entrenament de dijous però compta amb ell per al derbi

zentauroepp47546037 sant joan despi   29 03 2019   deportes    ernesto valverde 190329141624

zentauroepp47546037 sant joan despi 29 03 2019 deportes ernesto valverde 190329141624 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El periódico

L’estat físic de Leo Messi té des de fa mesos en guàrdia l’equip tècnic del FC Barcelona. Així ho ha reconegut Ernesto Valverde, que en la trobada amb la premsa prèvia al partit de dissabte davant del RCD Espanyol (16,15 hores. Movistar LaLiga) ha assenyalat que l’astre argentí arrossega molèsties a la zona del pubis “des d’abans de Nadal” i ha revelat que en l’entrenament de dijous “va tenir un petit problema”.Per tot això, el capità està sent objecte d’una atenció especial. “L’estem cuidant –ha explicat el tècnic. Ara es troba millor i anirem amb compte amb ell”.

En qualsevol cas, Messi ha entrat en la llista de jugadors convocats per al derbi, en la qual l’única absència destacable, a més de la coneguda d’Ousmane Dembélé, és la del porter Jasper Cillessen, que no s’ha recuperat dels problemes al maluc amb què va tornar de l’estada amb la selecció holandesa. Luis Suárez, lesionat en un turmell al partit de Lliga contra el Betis, ja té l’alta mèdica i ha entrat en la convocatòria.

Intensitat superior

Notícies relacionades

Valverde ha advertit de la dificultat que comporta el duel amb l’Espanyol, un equip, ha remarcat, que “es pren els derbis amb un punt d’intensitat superior”.El tècnic ha destacat la importància dels tres compromisos de la lliga (Espanyol, Vila-real i Atlètic de Madrid) que tenen els blaugrana abans del partit d’anada dels quarts de final de la Champions League davant del Manchester United. “Parlem de nou punts sobre els 30 que falten, així que els resultats comencen a ser clau. Cada victòria en aquest tram té moltíssim valor de cara al campionat, perquè hi ha menys marge per recuperar”.

De tota manera, l’atapeïment del calendari obligarà el ‘Txingurri’ a dosificar els esforços dels seus jugadors.“Està clar que haurem de fer canvis en els tres partits, però hem d’anar dia a dia i veure com responen els jugadors davant de l’acumulació de minuts. L’ideal és tenir tothom fresc i disposat”.