«LA PUBÀLGIA ÉS COMPLICADA, M'HE DE CUIDAR»

Messi: «El meu fill em va preguntar: '¿Per què et maten a l'Argentina?'»

«Qualsevol diu una mentida, la gent la compra i després jo soc el fill de puta», assegura dolgut l'estrella del Barça

marcosl47461777 argentina s forward lionel messi runs during an internationa190322214039

marcosl47461777 argentina s forward lionel messi runs during an internationa190322214039 / BENJAMIN CREMEL

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

“El meu fill em va preguntar: ‘¿Per què et maten a l’Argentina?’”. Així de contundent s’ha mostrat Leo Messi, l’estrella del Barcelona, en una entrevista radiofònica a FM 94.7 del seu país. “La nostra generació de jugadors ha sigut maltractada. No som de vendre fum, nosaltres. Som professionals i l’estimem, a la selecció”, ha comentat el davanter blaugrana, que no vol abandonar l’albiceleste.

“Jo vull guanyar alguna cosa amb la selecció. Jugaré totes les coses importants. Molta gent em deia que no tornés. Família, amics... El meu fill em va preguntar ‘¿per què et maten a l’Argentina?’”, ha precisat Messi, cansat, això sí, que es diguin coses d’ell que “són mentida”.

“Qualsevol diu una mentida, la gent la compra i després jo soc el fill de puta” (Messi) 

“Ni jo soc un fill de puta ni el meu pare maneja l’AFA”, ha dit després Messi. “Es van dir moltes mentides, molts invents. És una cosa que s’ha fet costum. No m’agrada perquè la gent creu el que es diu, per això crec que la gent m’havia d’escoltar a mi. No m’agrada que es menteixi”, ha reiterat l’estrella. “Qualsevol diu una mentida, la gent la compra i després jo soc el fill de puta”.

“Aquesta generació va ser maltractada 10 anys. Hem viscut coses anormals, que es diguin tantes barbaritats, tantes mentides. Sempre vam tenir ‘quilombos’ amb el periodisme, per això en un moment ens en vam anar”, ha reconegut el jugador del Barcelona.  “El meu fill de 6 anys que ja entén em pregunta: ¿Per què et maten a l’Argentina? ¿Per què no t’estimen a la selecció? ¿Per què no et volen allà?”, ha dit Messi.

“Aquesta generació ha sigut maltractada 10 anys, hem viscut coses anormals, que es diguin tantes barbaritats, tantes mentides” (Messi) 

Cada vegada que Thiago, el seu fill, li pregunta ell té la mateixa resposta. “Jo li dic que bé, que no són tots, que hi ha molta gent que m’estima... És difícil. Fa enfadar que menteixin a la gent, que inventin amb tanta tranquil·litat, que tirin una bomba i llestos, que exploti”

Preocupat per la pubàlgia

Notícies relacionades

“Donar-me quan no estic. La realitat és que vinc amb una pubàlgia abans de l’aturada de desembre i he entrenat poc, no he jugat tots els partits”, ha explicat l’estrella del Barcelona, admetent, que s’ha de “cuidar perquè no siguin més greus aquestes molèsties musculars”. “La pubàlgia no es treu d’un dia per l’altre”.

“Jugo per a mi, la meva família, els meus companys i el que disfruta el que faig. El que no m’estima m’haurà de continuar aguantant una miqueta més”, ha dit després indicant que els seus problemes amb la selecció és una cosa que no el deixa viure tranquil. “Déu sap per què fa les coses. Potser arribarà en algun moment la glòria”