embolic a la vista

El preu de les entrades enfronta el Barça i el Manchester United

El conjunt anglès puja les tarifes al comprovar que les del Camp Nou eren més elevades que les de l'Old Trafford

jdomenech46363286 soccer football   premier league   manchester united v hudde190315201238

jdomenech46363286 soccer football premier league manchester united v hudde190315201238 / DAVID KLEIN

1
Es llegeix en minuts

Embolic a la vista entre el Manchester United i el Barça amb motiu del preu de les entrades que es cobren a les aficions rivals en els partits dels quarts de final que es disputaran primer a Old Trafford, el 10 d’abril, a les 21 hores, i, després al Camp Nou el 16 d’abril, a la mateixa hora. El club blaugrana les va posar més cares al mercat i el conjunt anglès s’ha molestat i per això ha decidit apujar el preu de les seves. 

Notícies relacionades

Habitualmentel United  cobrava 75 lliures per localitat (86 euros) als seguidors visitants que acudeixen al seu estadi amb motiu dels partits de la Lliga de Campions. I aquest era el preu establert inicialment per als aficionats blaugrana que s’havien de desplaçar a Manchester. No obstant, i a última hora, el conjunt britànic va decidir incrementar els preus i vendre les entrades a 102 lliures, gairebé l’equivalent a 120 euros (117,8 euros).

I així ho va fer després de conèixer que els seguidors anglesos que es desplaçaran a Barcelona per animar el United hauran de pagar 120 euros per accedir al Camp Nou. El United, pel que sembla, ha decidit que els beneficis obtinguts per l’augment de preus s’utilitzin per bonificar el viatge a la capital catalana de la seva afició.