PROBLEMES PER A VALVERDE

Arthur, baixa d'un mes per una lesió muscular

El centrecampista brasiler del Barcelona es perdrà la tornada de la Copa davant del Madrid i l'anada dels vuitens de la Champions davant del Lió

jdomenech46854222 barcelona  06 02 2019   deportes      arthur recbe la falta 190206235053

jdomenech46854222 barcelona 06 02 2019 deportes arthur recbe la falta 190206235053 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Arthur s’ha lesionat en el pitjor moment. En un mes transcendental tant per la Champions com per la Copa, a més de la Lliga, el centrecampista brasiler pateix una lesió muscular que l’apartarà dels terrenys de joc "durant tres o quatre setmanes", segons el comunicat mèdic ofert pel FC Barcelona.

El jove migcampista, un dels més destacats davant delReial Madrid en l’anada de les semifinals de Copa, pateix una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. Li arriba aquest contratemps muscular quan s’havia instal·lat amb autoritat al centre del camp del Barça.

Sis partits, com a mínim

De moment, Arthur Melo no viatjarà a Bilbao per enfrontar-se a l’Athletic diumenge i tampoc podrà jugar el partit d’anada de la Champions davant de l’Olympique de Lió ni la tornada de Copa davant del Madrid. S’espera que arribi per jugar la tornada de Champions al Camp Nou.

Justament quan Samuel Umtiti estava tornant al camp d’entrenament, Valverde es troba amb un problema al centre del camp en la primera fase decisiva del curs. Es queda sense Arthur durant els pròxims sis partits (Athletic, Valladolid, Olympique de Lió, el retorn a la Champions, Sevilla, Madrid, a la Copa i a la Lliga).

Notícies relacionades

Serà, per tant, el torn per a Carles Aleñá, el centrecampista que ha pujat aquesta temporada del filial blaugrana, i també serà el moment idoni perquè Arturo Vidal tingui més minuts de titularitat, mentre Valverde haurà de dosificarBusquets i Rakitic, els dos jugadors més utilitzats en aquestes posicions.

També hi ha l’opció que Coutinho retardi la seva posició, coincidint amb el retorn de Dembélé després d’estar dues setmanes de baixa per una lesió al turmell. Valverde espera que el jove francès reaparegui diumenge a San Mamés.