DEMANA APOSTAR PER LA PEDRERA

Messi: «M'encantaria que tornés Neymar, però el PSG no el deixarà»

L'estrella del Barça recorda la seva rivalitat «sana» amb Cristiano i elogia el talent del jove Dembélé

Admet que no tenia opcions de guanyar la Pilota d'Or i que li agradaria «tornar a treballar amb Guardiola»

marcosl46303593 barcelona  18 12 2018   deportes   el jugador del fc barcelo181227082718

marcosl46303593 barcelona 18 12 2018 deportes el jugador del fc barcelo181227082718 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts

“Veig complicat que Neymar surti del PSG”. A Leo Messi, l’estrella del Barcelona, li “encantaria” retrobar-se al Camp Nou amb el jugador brasiler. Però és molt complex, com ha revelat en una entrevista al diari Marca. “M’encantaria que tornés pel que significa, com a jugador i per al vestidor. Som amics, vivim coses maques junts i altres, no tant. Però el PSG no deixarà que li treguin a Neymar”, ha assegurat Messi.

També té molt clar el que pot arribar a ser Ousmane Dembélé si corregeix, finalment, tots aquests problemes d’indisciplina que ha viscut en els últims mesos. “Depèn d’ell on vulgui arribar. Pot ser dels millors del món”, ha afirmat l’estrella argentina. “És jove i s’està adaptant. Com menys es parli d’això, millor”, ha remarcat Messi. “Ja s’ha adonat dels errors. És un noi molt bo, ha rectificat i l’ajudarem entre tots”, ha comentat després el capità, exercint de capità.

Dembélé i Messi es feliciten després d’un gol al Celta al Camp Nou. / JORDI COTRINA

“Sabia que aquesta temporada no tenia possibilitats de guanyar la Pilota d’Or” (Messi)

En aquest sentit, Messi ha admès que “és obvi que trobem a faltar a Iniesta, van ser molts anys compartint coses amb ell se’l troba a faltar”, mentre ha llançat un missatge a la directiva. “És important tornar a apostar pels nois de la pedrera, que no vegin impossible escalar”, ha precisat el davanter, recordant que “tenim una gran pedrera i en un futur es podria donar allò de jugar amb 11 jugadors de la casa, però portarà el seu temps”.

Notícies relacionades

No s’ha mostrat, en canvi, gens preocupat pel seu cinquè lloc en la classificació de la Pilota d’Or de 2018, la seva pitjor classificació en l’última temporada. “Sabia que aquesta temporada no tenia possibilitats de guanyar-lo. Escoltava els noms i sabia que no hi seria. A partir d’aquell moment, no em vaig posar a esperar si era tercer o quart. No em va sorprendre perquè no m’esperava res”, ha reconegut.

“Bonica rivalitat” amb Cristiano

Messi sí que ha admès que li “agradaria tornar a treballar amb Guardiola perquè és un dels millors entrenadors del món”, però assumeix que ho veu “complicat”. Tampoc troba a faltar l’astre argentí els duels amb Cristiano Ronaldo quan aquest jugava al Madrid. “L’època en què vam estar a la mateixa Lliga i intentant guanyar cada un amb el seu equip va ser molt maca. Era una rivalitat molt sana i va ser bo per a l’espectador”.