"TRACTAMENT CONSERVADOR"

Umtiti no s'opera i va a Qatar a recuperar-se

El defensa iniciarà la rehabilitació a Doha "sota la supervisió dels serveis mèdics blaugrana"

jdomenech46047882 soccer football   champions league   fc barcelona training  181130155514

jdomenech46047882 soccer football champions league fc barcelona training 181130155514 / STRINGER

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Samuel Umtiti ha decidit no operar-se de la lesió que pateix al genoll esquerre. El Barça volia que el central francès passés per la sala d’operacions, tot i que això impliqués perdre’s tota la temporada. Però el jugador ha optat, com ha explicat el club en un comunicat mèdic, per realitzar "un tractament conservador".

A més, Umtiti ha decidit fer aquest tractament conservador lluny de les instal·lacions del club blaugrana. Se’n va a Doha (Qatar) on durant "les pròximes setmanes seguirà aquesta teràpia" sota la supervisió dels serveis mèdics del Barça.

Umtiti discuteix amb Griezman a l’Atlètic-Barça en què reapareixia. / AFP / ÓSCAR DEL POZO

Després d’estar nou partits de baixa per aquesta lesió al genoll, Umtiti va reaparèixer davant l’Atlètic de Madrid dissabte passat. Va completar els 90 minuts, va viatjar després a Eindhoven, però en l’últim entrenament va tornar a notar molèsties, motiu pel qual ja va ser descartat.

Buscant un central

Notícies relacionades

La lesió d’Umtiti obliga la secretaria tècnica blaugrana a explorar el mercat a la recerca d’un central de garanties tenint en compte, a més, que Piqué és l’únic destre que hi ha a la plantilla i que Vermaelen encara continua a la infermeria.

El defensa francès només ha jugat vuit dels 20 partits oficials que ha disputat l’equip de Valverde aquesta temporada.

Temes:

Samuel Umtiti