S'ACUMULEN LES LESIONS

Luis Suárez, Arthur i Cillessen, baixes per al duel amb el PSV

Valverde recupera Coutinho i Rakitic i inclou cinc jugadors del filial en la llista per viatjar a Eindhoven

zentauroepp46017706 barcelona s luis suarez  right  duels for the ball with athl181126142305

zentauroepp46017706 barcelona s luis suarez right duels for the ball with athl181126142305 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
Rafael Tapounet
Rafael Tapounet

Periodista

Especialista en música, cinema, llibres, futbol, críquet i subcultures

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Continuen arribant males notícies des dels serveis mèdics del FC Barcelona. A les lesions de Rafinha i Sergi Roberto en el partit de dissabte davant de l’Atlètic de Madrid, s’hi sumen ara les baixes inesperades de Luis Suárez, Arthur Melo i Jasper Cillessen de cara al duel de la Champions League que dimecres enfrontarà els blaugrana amb el PSV Eindhoven.

Segons l’informe remès pel club, Suárez se sotmetrà a una teràpia biològica amb cèl·lules mare per tractar-se de les molèsties recurrents que té al genoll dret. Cillessen, que va notar una punxada durant els exercicis d’escalfament abans del partit del Wanda Metropolitano, pateix una ruptura al recte de la cama dreta i haurà de descansar entre dues i tres setmanes. I Arthur té una sobrecàrrega als adductors i, per no exposar-se a una lesió, quedarà fora del grup que viatjarà a Eindhoven.

Notícies relacionades

El col·lapse a la infermeria, no obstant, no és total gràcies al fet que Philipe Coutinho i Ivan Rakitic han rebut l’alta mèdica i es poden integrar a una expedició de la qual formaran part fins a cinc jugadors del filial: Miranda, Chumi, Riqui Puig i els porters Iñaki Peña i Jokin.