CÀSTIG PER AL FRANCÈS

Valverde deixa Dembélé fora de la convocatòria

Messi i Umtiti tornen a la llista del tècnic per al partit de diumenge contra el Betis

zentauroepp45833673 graf5739  barcelona  10 11 2018   el entrenador del barcelon181110125442

zentauroepp45833673 graf5739 barcelona 10 11 2018 el entrenador del barcelon181110125442 / Enric Fontcuberta

1
Es llegeix en minuts
Rafael Tapounet

La setmanad’Ousmane Dembélé, marcada per la seva absència injustificada de l’entrenament de dijous (una “gastroenteritis” va ser el motiu que va al·legar a posteriori el FC Barcelona), ha tingut el desenllaç que un sector gens menyspreable del barcelonisme demanava a crits: Ernesto Valverde ha deixat el jugador francès fora de la convocatòria per rebre el Betis. I, segons ha confirmat el mateix entrenador, ha sigut una decisió exclusivament tècnica, no condicionada per una suposada indisposició del futbolista.

Cadascú pot interpretar-ho com cregui convenient. Això és lliure”, ha assenyalat el ‘Txingurri’, que ha afegit que al fer la llista ell es limita a fer el que considera “millor per al club”. “Dembélé ha vingut moltes vegades convocat i l’altre dia [davant de l’Inter de Milà] va ser titular. Aquesta vegada no ve”, ha apuntat l’entrenador blaugrana.

Notícies relacionades

Valverde s’ha mostrat visiblement incòmode quan se li ha preguntat per les recents filtracions sobre els suposats actes d’indisciplina protagonitzats pel jove extrem francès. “No hi tinc res a comentar. Les qüestions internes són internes. Jo faig una valoració esportiva. Aquí el que volem és ajudar tots els jugadors que siguin millors, d’una manera o d’una altra”, ha respost el tècnic, que ha deixat caure una al·lusió a la “gran inversió” que el club ha fet en Dembélé.

Les grans novetats en la llista de jugadors convocats són la tornada de Messi i la d’Umtiti, tots dos “recuperats” de les seves respectives lesions, segons ha confirmat Valverde. D’altra banda, Malcom i Aleñá segueixen en el grup d’elegits, mentre que Coutinho és baixa per lesió.