"EL MADRID SERÀ MÉS PERILLÓS"

Valverde: "¿Els xiulets? Arthur tenia una petita sobrecàrrega, no volia arriscar-me"

El tècnic elogia "la pressió, solidesa i solidaritat" que va mostrar el Barça i demana no confiar-se de cara al clàssic

marcosl45602355 barcelona  24 10 2018   deportes         arthur sustituido p181024234818

marcosl45602355 barcelona 24 10 2018 deportes arthur sustituido p181024234818 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

"¿Els xiulets pel canvi d’Arthur? És un jugador que ha fet un pas endavant. Estem molt contents amb ell, però soc la persona que millor coneix els jugadors". El to d’Ernesto Valverde va ser més seriós que de costum quan se li van recordar els xiulets del Camp Nou per aquesta substitució. "Arthur tenia una petita sobrecàrrega, no volia arriscar-me. Això només ho sé jo, has d’aguantar-te", va deixar anar el tècnic al periodista que li va preguntar per aquest assumpte.

"Portem dues victòries que són fonamentals en aquesta setmana. Però veurem un gran Reial Madrid, no tenim cert avantatge", va recordar Valverde. "El Madrid serà més perillós. Sé que aquí plantarà cara", va insistir l’entrenador del FC Barcelona. "Sé que el Madrid, tot i que vingui en crisi, vindrà a mostrar tota la fortalesa que té. I en té molta, perquè té grans jugadors. No me’n fio gens", va afegir.

Valverde espera a entregar la pilota a la banda. / JORDI COTRINA

"Sé que el Madrid, tot i que vingui en crisi, vindrà a mostrar tota la fortalesa que té. I no me’n fio gens" (Valverde) 

Notícies relacionades

Gens se’n fia Valverde, que ha aconseguit, això sí,recuperar la millor versió del Barça just el primer dia en què Messi, amb el braç dret en cabestrell, estava assegut a la primera fila de la grada. "Estem contents perquè era el primer partit sense Leo, que estava al cap de tots. Del públic, del rival, de nosaltres...".

Per això, el tècnic blaugrana estava content. Content per Rafinha ("és un jugador que es mou bé entre línies, és generós en l’esforç, posa el peu, pressiona..." ) i content perquè el Barça va tenir "solidesa, solidaritat i, sobretot, aquell sentit d’equip".