EL BARÇA, SENSE CENTRALS

Vermaelen, sis setmanes de baixa

El defensa té "una lesió al bíceps femoral de la cama dreta" i Valverde es queda només amb Piqué i Lenglet

marcosl45442821 belgium s midfielder thomas vermaelen  l  vies with  switzer181013181130

marcosl45442821 belgium s midfielder thomas vermaelen l vies with switzer181013181130 / JOHN THYS

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Males notícies per a Thomas Vermaelen. I, per descomptat, males notícies per a Ernesto Valverde, que es queda amb només dos centrals just ara que el calendari de la Lliga i de la Champions s’endureix amb tres partits clau en tot just nou dies: Sevilla, Inter de Milà i Reial Madrid, tots tres al Camp Nou. Males notícies perquè el Barcelona ha informat, a través d’un comunicat mèdic, que el defensa belga haurà d’estar "sis setmanes de baixa" per la lesió muscular que es va fer jugant amb la seva selecció contra Suïssa la setmana passada.

Notícies relacionades

Després de ser sotmès a diverses proves mèdiques, el club blaugrana ha informat que Vermaelen té "una lesió al bíceps femoral de la cama dreta", que el farà estar un mes i mig de baixa. L’absència del central belga s’uneix a la d’Umtiti, que ja s’ha perdut els tres últims partits del Barcelona per unes "molèsties” –el Barça no ha especificat més– al genoll esquerre.

Només Piqué i Lenglet

Aquest panorama de centrals esquerrans lesionats deixa Valverde amb només dos especialistes en aquesta zona defensiva per a aquests tres partits. Piqué, que no ha descansat ni un minut, i Lenglet, el jove jugador fitxat aquesta mateixa temporada del Sevilla. Cuenca, el central del Barça B, es perfila com l’alternativa d’emergència a l’espera que Umtiti no hagi de passar pel quiròfan, ja que la situació seria llavors molt més preocupant.