REACCIÓ CONTUNDENT

El PSV passa per sobre de l'Ajax (3-0)

L'equip d'Eindhoven té cinc punts d'avantatge respecte als seus rivals després de disputar-se sis jornades

jdomenech45094176 soccer football   champions league   group stage   group b  180923185004

jdomenech45094176 soccer football champions league group stage group b 180923185004 / ALBERT GEA

1
J. D.

El PSV Eindhoven va reaccionar de manera immediata a la golejada del Camp Nou en el gran partit de la Lliga holandesa. El duel a les altures contra l’Ajax el va despatxar amb un contundent 3-0 que li permet adquirir un coixí de cinc punts quan tan sols han passat sis jornades. L’equip de Mark van Bommel compta els seus partits per victòries; i l’Ajax i el Feyenoord n’han empatat un i n’han perdut un.

El PSV no va acusar el disgust de la Champions contra el Barça (4-0) i va reprendre la col·lecció de victòries que es va interrompre dimarts passat. Amb la mateixa alineació europea (Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Hendrix, Pereiro; Bergwijn, De Jong, Lozano) va encarrilar i va sentenciar el duel amb els tres gols marcats en els primers 35 minuts.

L’uruguaià Gastón Pereiro va obrir el marcador (m. 21) amb un xut amb l’esquerra des de fora de l’àrea. Semblava centrat i innocent, però es va colar entre diverses cames i el porter Onana va reaccionar molt tard. La badada defensiva de l’Ajax va ser igual de clamorosa tot just tres minuts després, quan Luuk de Jong va perseguir un rebuig aeri de Jorrit Hendrix mentre Hirving Lozano abandonava la zona en fora de joc. El mexicà va tancar el marcador (m. 35) a l’aprofitar una segona centrada de Bergwijn, que va ser un turment per a la defensa visitant, després d’un rebuig del porter.