Posada a punt

El Barça s'entrena pensant en el debut de lliga

Els blaugrana comencen a defensar el títol contra l'Alabès

96005996

96005996
entreno-bara

/

1
Es llegeix en minuts

El primer equip del Barça segueix amb la posada al punt de cara a l’inici de la temporada. Després d’emportar-se el Trofeu Joan Gamper contra el Boca Juniors (3-0), els homesd’Ernesto Valverde  han fet, aquest dijous, una sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva de Sant Joan DespíGerard Piqué no ha participat en l’entrenament amb permís del club. El central està pendent de la votació en què es decidirà si el nou format ideat per a la Copa Davis de forma conjunta entrel’ITF  i Kosmos, el grup d’inversió fundat per Piqué, tira endavant.

Notícies relacionades

Els que sí que han estat presents han sigut, una vegada més, Riqui Puig i Juan Miranda. Els dos futbolistes, amb fitxa del filial, han sigut habituals en els entrenaments amb els ‘grans’ aquest estiu i han disfrutat de minuts en la pretemporada. També en el Gamper, en què Miranda va ser titular i Puig va tenir minuts en el segon temps.

L’Alabès en l’objectiu

El Barça se centra en la preparació per al partit contra elDeportivo Alabès. La pretemporada ha arribat a la seva fi, amb la Supercopa d’Espanya a la butxaca, i el conjunt que dirigeix el ‘Pitu’ Abelardo serà el primer rival de lliga dels blaugrana. Els únics dubtes que queden al club estan en l’‘operació sortida’: Marlon apunta a la Sèrie A i no va participar en el Gamper, amb permís del club, per passar un reconeixement mèdic amb el Sassuolo; Paco Alcácer, d’altra banda, sí va tenir minuts contra el Boca Juniors, però el club vol donar-li sortida i el millor posicionament per fer-se amb els serveis del davanter de Torrent és el Betis.