HANDBOL

Xavi Pascual: «Canviem la filosofia de l'equip»

El Barça Lassa acaba la concentració a Andorra i l'entrenador analitza la nova temporada

zentauroepp43278047 xavi pascual180511172925

zentauroepp43278047 xavi pascual180511172925 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Efe

El FC Barcelona finalitza la concentració de pretemporada a Encamp (Andorra) i l’entrenador Xavi Pascual ha avançat sobre la nova temporada que “hi haurà canvis de filosofia, una cosa important a nivell de joc perquè tenim més gent”. I ha afegit: “He vist la gent molt preparada, mentalitzada en el que volem fer. Hi ha molta competitivitat i això elevarà el nostre nivell”.

Aquesta preparació andorrana és important per a l’entrenador ja que quan arrenquen la Lliga Endesa i la Lliga de Campions “l’equip ja no disposa de gaire temps per entrenar bé, ja que gairebé s’enllacen les sessions de recuperació i preparació del següent partit”.

El tècnic confia que l’estada a Encamp “serveixi per sortir amb les coses clares sobre el que volem fer tàcticament i que no hi hagi dubtes”.

Primer partit a Hamburg

D’aquí a quatre dies l’equip blaugrana disputarà a Hamburg el primer partit amistós de la pretemporada, contra el THW Kiel i “el canvi”, segons Pascual, es veurà a la posada de l’equip en pista, o és el que estem buscant”.

La seva àmplia plantilla de 18 jugadors és important perquè “tenir més jugadors significa poder córrer més, poder fer més rotacions i buscar altres opcions que altres anys no hem fet perquè, potser, no teníem la plantilla que tenim ara”.

Quant als cinc fitxatges nous, no oculta que s’estan “integrant molt bé i, en aquest sentit, hem fitxat pensant en el que volíem fer i estaven programats des de fa temps i tenim l’equip que volíem”.

Els galons de Víctor Tomàs

D’altra banda, el capità Víctor Tomàs, que aquesta temporada compleix dues dècades al club, afirma que el Barça disposa d’una plantilla “molt bona i molt més llarga. Som un grup que, si aconseguim donar-li un caràcter de lluita i picardia, serem molt difícils de batre”.

Víctor Tomàs i Xavi Pascual, en una trobada amb aquest diari / JORDI COTRINA

Notícies relacionades

La temporada passada va ser un malson per a Tomàs. “Va ser la pitjor com a professional. Per adonar-te del que has fet o de tot el que has donat, de vegades cal tenir mals moments”. “Aquest és un món molt competitiu i no val res haver estat 16 temporades al màxim nivell, si després no pots donar aquest mateix nivell”.

“Estic convençut que puc fer-ho i que ho faré aquesta temporada. Tinc bones sensacions, estic molt motivat i ja amb ganes de competir”, va concloure Tomàs.

Temes:

Handbol