COMIAT DEL GRÊMIO

Arthur confirma que s'incorpora al Barça de manera immediata

"Estic fent realitat un somni", ha dit el centrecampista brasiler en la roda de premsa de l'adeu al seu club

marcosl41862510 deportes arthur del gremio180220190755

marcosl41862510 deportes arthur del gremio180220190755

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Arthur Melo ha confirmat avui que marxa de manera immediata del Grêmio per posar rumb a Barcelona. En una roda de premsa, el centrecampista brasiler s’ha acomiadat del seu actual club i de la seva afició. "Estic fent realitat un somni. Només vull donar-vos les gràcies a tots. Això és un fins aviat i no un adeu. Espero tornar algun dia tornar", ha dit el pròxim jugador del Barça. Demà mateix viatjarà cap a la capital catalana.

L’acord entre els dos clubs indicava que Arthur s’incorporaria al Barça el gener del 2019, però la marxa d’Iniesta i la lesió d’Aleñá han fet que els plans s’avancessin: "El Barcelona va demanar d’avançar la meva incorporació a aquest estiu. Jo no vaig participar en les negociacions, així com tampoc vaig participar directament en el meu traspàs. És una qüestió entre els dos clubs", ha informat.

Notícies relacionades

"Estic molt content per com ha anat. La meva sortida ha sigut bona per a totes les parts. I m’han parlat meravelles del club, de la ciutat i de l’afició. Tinc moltes expectatives amb la meva arribada a Barcelona".

En les pròximes hores s’espera un comunicat de les dues entitats.