Bartomeu critica "la mala intenció" de TV-3

El president del Barça lamenta el tractament de la tele pública en el tema del Seient Lliure en una entrevista a Catalunya Ràdio

 

  / EFE / ANDREU DALMAU

1
Es llegeix en minuts

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha concedit una entrevista a Catalunya Ràdio en què ha repassat l'actualitat del club. Entre altres temes, ha parlat de la polèmica del Seient Lliure que ha difós TV-3. Bartomeu s'ha mostrat enfadat. "TV-3 s'equivoca. Estem decebuts amb ells perquè s'han equivocat en la forma i en els fets. Ens guardem el dret d'emprendre accions legals. Veiem que és una informació amb mala intenció", ha dit.

Bartomeu va explicar que la VIP Experience és una fórmula del club per millorar els ingressos. "Els socis que volen saber com funciona ho saben. Rebem més de 6.000 trucades diàries. Un soci, en qualsevol cas, no pot ingressar més del que paga pel seu abonament", ha dit sobre el repartiment dels diners rebuts per la venda del seient. Per aquest concepte, ha dit, el club ja ha ingressat 16,8 milions d'euros.

Notícies relacionades

El president del Barça també s'ha referit a la situació de Sandro Rosell. "Sandro és un bon amic i em sap greu que es trobi en presó preventiva. Però és un tema personal seu, de la seva empresa, res a veure amb el Barça".

Bartomeu diu que no té temors sobre les sis hores de gravacions del telèfon de Rosell que guarda la Guàrdia Civil. "Ell parlava amb moltes persones i amb mi teníem converses com a amics. Està tot sota secret sumarial". I ha subratllat que el seu paper, des que es va apartar, és "d'un soci més".