Luis Enrique: "És ridícul comparar melons d'or amb Messi"

Lucho va afirmar en una entrevista a Barça TV que l'argentí és el millor de la història i que no existeix comparació possible

 

  / EFE / ALEJANDRO GARCIA

1
Es llegeix en minuts

Luis Enrique va concedir una entrevista a Barça TV, que serà emesa aquest dissabte, 24 de desembre, en què no va desaprofitar l'oportunitat de reivindicar Messi com el millor jugador del món i d'afirmar que el Barça és l'equip que juga millor a futbol.

Notícies relacionades

Pel que fa a l'equip, Lucho va afirmar que els títols arribaran l'any que ve. "És una cosa a la qual els culers ens hem acostumat des de fa moltes temporades. En una campanya hi ha alts i baixos, però veient els reptes que es plantegen als jugadors i els estímuls que ens transmeten, ens fan ser optimistes". L'asturià va afegir: "Som els que juguem millor a futbol i els que tenim les coses més clares".

NO HI HA DUBTE

"És ridícul comparar Messi", va començar Luis Enrique abans de desfer-se en elogis amb el davanter. "És ridícul que comparin premis, melons d'or... A Messi no se'l pot comparar", no va dubtar a afirmar. A més, va deixar clar que és el millor de la història perquè abans el nivell físic i de preparació era molt menor. "Ara el futbolista professional està molt més ben preparat i té més informació que abans. Que un jugador sigui capaç de fer això en aquesta època... No n'hi haurà un altre igual", va sentenciar.