Així pegava Sanchís

Vídeos de dues agressions a traïció de l'exdefensa madridista a Matthaus i Salinas

L’agressió de Juanito a més de la posterior trepitjada de Sanchís a Matthaus l’abril de 1987 / ANTONIO GIMÉNEZ / YOUTUBE CANAL: DAMIAN MIRA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Manolo Sanchís va predicar en la seva època com a futbolista el que sosté ara quan ha justificat la puntada d'Isco a Neymar en l'últim clàssic Madrid-Barça (0-4) del Bernabéu. També ho va fer Poli Rincón, un altre exdavanter madridista. El Barça va escriure a la Comissió Antiviolència denunciant-losComissió Antiviolència.

"Neymar s'està passant de la ratlla, massa poques s'està portant bé", va dir Sanchís durant la transmissió del partit. L'exdefensa va argumentar dies després que "conec el que passa allà a baix, la tensió i les pulsacions" per defensar la reacció d'Isco. "Pels que hem jugat, certs gestos es poden evitar, i jo crec que això s'ha de fer", va opinar després atribuint certa responsabilitat a Neymar per descarregar la d'Isco. "Si jo estic allà li  pego", va afirmar Rincón.

La videoteca deixa constància de les actituds violentes de Sanchís al seu dia i que comprèn tan bé. En la cèlebre agressió de Juanito a Lothar Matthäus, a qui trepitja el cap de l'alemany quan està a terra (8 d'abril de 1987, semifinal de la Copa d'Europa), apareix el defensa per trepitjar també la cama de Matthäus.

SALINAS, UNA ALTRA VÍCTIMA

Tres anys després, Sanchís va repetir el mateix estil. Era el 5 d'abril de 1990, la final de la Copa del Rei Barça-Madrid de Mestalla en què l'onze blaugrana es va imposar (2-0). En una jugada en què no intervenien ni ell ni Julio Salinas, amb la pilota allunyada de tots dos, va donar per l'esquena un cop de puny al davanter a l'estómac, i va deixar el davanter estès a terra.

Notícies relacionades

Cop de puny Sanchís a Salinas 

Sanchís no va ser expulsat, ni tan sols amonestat, pels seus cops a traïció en cap de les dues ocasions.