LES ELECCIONS BLAUGRANA

Bartomeu: "Ara mateix Pogba no és una prioritat de Luis Enrique"

El candidat diu que es plantejaria el fitxatge del francès "en el futur", malgrat el viatge de Braida i Soler a Itàlia per contractar-lo

Josep Maria Bartomeu, candidat a la presidència del Barça, en un acte electoral recent.

Josep Maria Bartomeu, candidat a la presidència del Barça, en un acte electoral recent. / VALENTÍ ENRICH

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

El Barça volia fitxar Paul Pogba, el centrecampista francès de la Juventus. Fins i tot va enviar dos executius, Albert Soler Ariedo Braida, l'1 de juliol passat a Milà per intentar tancar l'operació. Va ser una negociació transmesa gairebé en directe perquè es va anunciar una setmana abans que els dos representants anaven a negociar amb el club italià. Però ara, i una vegada fitxat Arda Turan, l'expresident blaugrana Josep Maria Bartomeu ha rebutjat la possibilitat de contractar-lo.

Notícies relacionades

"Ara mateix no és una prioritat de Luis Enrique", ha argumentat aquest diumenge en un acte electoral a Mollet del Vallès el candidat, que en el seu moment sí que va destacar que el fitxatge de Turan era una petició expressa del tècnic asturià. Però això no significa que ja no interessi Pogba. Segons Bartomeu, sí que figura en els plans immediats del Barça. "No es pot descartar per al futur", ha assegurat el aspirant que ha recollit més firmes en el procés electoral que viu el club.

A Mollet ha abordat també el descens del Barça B a Segona B. "El més important de La Masia és que els nostres jugadors continuïn amb el seu procés formatiu. Amb el Barça B hi ha hagut un error de planificació, ens hem equivocat, a vegades volem fer cracs nois massa joves", ha explicat.