L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Bartomeu: "Luis Enrique té contracte i continuarà. Està il·lusionat"

El president del Barça assegura que Alves "té una oferta molt bona i no n'hi haurà cap de nova"

1
Es llegeix en minuts

Amb l'eco de la celebració del triplet del Barça encara ressonant, el president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha anat aquest dilluns a RAC 1 i a Catalunya Ràdio per fer balanç de la magnífica temporada de l'equip de Luis Enrique. I precisament sobre l'artífex dels èxits li han preguntat amb insistència. "Ha fet una feina magnífica. Té contracte i continuarà. L'he vist molt il·lusionat", ha dit el dirigent culer.

Encara que el tècnic asturià segueix sense aclarir el seu futur, Bartomeu no té "cap dubte" sobre la seva continuïtat i ha assegurat que no veu "cap impediment" perquè continuï, ja que "té un any de contracte i molta feina per fer". I s'ha compromès que, si és reelegit president, renovarà a l'entrenador. "No sé si serà el primer que faré, però sí que serà una de les coses que faré", ha especificat.

El futur immediat

Sobre el calendari de les eleccions a la presidència del Barça, que es preveuen per a finals de juliol, i de l'anunci de l'arribada de jugadors, s'ha limitat a dir que "els tècnics i el club anunciaran els pròxims dies les coses que han de passar". De moment, ha avançat que si guanya refarà l'organigrama esportiu amb la contractació d'un nou director tècnic, que podria ser l'exjugador Miguel Ángel Nadal.

Notícies relacionades

El club ja ha anunciat també el fitxatge del lateral Aleix Vidal fins al 2020, tot i que encara falta per saber què passarà amb Dani Alves. "Li toca decidir a ell. Té una oferta molt bona i no hi haurà cap nova oferta", ha recalcat sobre la possible sortida del brasiler. Sobre el francès Paul Pogba, ha negat que hi hagi negociacions. "Té contracte i és un jugador emblemàtic al Juventus. No hem intentat fitxar Pogba, encara que l'observem i el mirem", ha comentat.

Per acabar, ha fet referència a dues qüestions polèmiques. La primera, el patrocini de la samarreta per  part de Qatar Airways, tema sobre el qual ha assegurat que el club té "una molt bona oferta sobre la taula per renovar". I la segona, els possibles efectes que el procés judicial pel fitxatge de Neymar pot tenir sobre la seva candidatura. "Si em presento a la reelecció és perquè sé que no he fet res malament. L'objectiu era que Neymar jugués aquí", ha subratllat.