LA LLIGA DE CAMPIONS

Motta no viatja a Barcelona

Blanc inclou Thiago Silva a la llista de 21 jugadors i recupera els sancionats Ibrahimovic i Verrati per a la tornada de quarts

1
Es llegeix en minuts

Motta no s'ha recuperat dels seus problemes musculars i es quedarà a París. No viatjarà a Barcelona amb el París Saint Germain, ja que no figura a la llista de 21 jugadors que ha facilitat el tècnic Laurent Blanc aquest diumenge. Sí que apareix, en canvi, el central brasiler Thiago Silva.

Notícies relacionades

El defensa brasiler va patir una lesió muscular al Parc dels Prínceps durant el partit contra el Barça, en l'anada dels quarts de final de la Champions (1-3, per als blaugranes). Va haver de demanar el canvi perquè no podia seguir al camp i en el seu lloc va entrar David Luiz, que va ser ridiculitzat per Luis Suárez, que va marcar dos golassos en dos respectius túnels.

Blanc ha perdut Motta, una peça cabdal per sostenir l'equilibri del centre del camp, però recupera per al Camp Nou dos jugadors que no va tenir a París la setmana passada per sanció. Ibrahimovic Verrati. Comptarà  per tant, amb el davanter suec, la principal referència ofensiva del PSG, i el centrecampista que li dóna ordre i, sobretot, criteri en el joc de l'equip.