SEMIFINALS DE LA COPA DEL REI

Luis Enrique: "No anirem de passeig"

El tècnic del Barça exhibeix prudència i respecte davant la qualitat del Vila-real

L’entrenador del Barcelona diu que el seu equip afronta molt motivat la tornada de la semifinal de la Copa del Rei. / ATLAS / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
JOAN DOMÈNCEH / BARCELONA

El respecte que poguessin sentir Luis Enrique i el Barça pel Vila-real ha augmentat després que l'onze castellonenc empatés, amb alguns suplents, al Bernabéu diumenge (1-1), resultat que ha reobert, al mateix temps, les possibilitats blaugranes a la Lliga. De fet, el tècnic asturià ha ajornat les respostes sobre quin rival prefereix en la final de la Copa del Rei (Espanyol Athletic) i la seu (Barcelona o Bilbao) fins que l'equip estigui classificat.

I a buscar aquesta classificació anirà el Barça aquest dimecres a El Madrigal, sense especular ni esperar que el 3-1 de l'anada sigui efectiu. "No anirem de passeig, en autobús o avió", ha dit aquest dimarts Luis Enrique, que vol evitar qualsevol indici de sorpresa marcant primer. "Ells, tard o d'hora, s'hauran d'obrir i llavors es pot veure un partit diferent", ha analitzat. "Són perillosos, sí, però nosaltres, també", ha reivindicat.

Elogi als davanters

Notícies relacionades

L'entrenador ha dit que tindrà "en compte" l'amenaça de suspensió que penja sobre Luis Suárez Javier Mascherano (si veiessin una targeta es perdrien la final) i ha destacat l'enorme treball "que fan els davanters" a part de marcar gols. No obstant, no ha volgut valorar l'empipada del davanter uruguaià per la seva substitució a Granada. Ni de Neymar en anteriors ocasions, amb l'argument que tots els futbolistes volen jugar sempre.

"Jo, no", ha apuntat l'entrenador barcelonista, "jo no volia jugar sempre: jo no volia jugar els partits de romeria, els de patxanga ni els de suplents", ha afegit Luis Enrique, que veu els seus futbolistes "en condicions òptimes", des del punt de vista físic, per aspirar als tres títols.