LA JORNADA DE LLIGA

El Camp Nou esbronca Bartomeu i Zubizarreta

"És normal que això passi, som un club democràtic", afirma el president blaugrana

Bartomeu, Zubizarreta, Xavi i Iniesta, entre altres, homenatgen el davanter després de batre el rècord de Zarra. / FC BARCELONA / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Messi estava mirant extasiat, i envoltat dels seus companys, el marcador gegant del Camp Nou, on s'ha projectat un vídeo que repassa alguns dels 253 gols a la Lliga que l'han convertit en el màxim golejador de la història del campionat, quan ha aparegut la imatge de Josep Maria Bartomeu, el president blaugrana. I l'estadi ha reaccionat amb una sonora xiulada. Després ha sortit Andoni Zubizarreta, el director esportiu del club, i també ha estat esbroncat.

Notícies relacionades

El missatge del temple blaugrana, escenari aquest dissabte de la golejada al Sevilla (5-1), ha resultat tan inesperat com contundent. Quan eren Xavi, Iniesta o alguns dels seus companys els que felicitaven el davanter argentí, el públic els ovacionava. L'afició s'ha entregat a Messi, però s'ha mostrat disconforme amb Bartomeu, el club i Zubizarreta, l'home que ha dissenyat la revolució esportiva.

"¿Els xiulets del vídeo? Som un club democràtic, la gent s'expressa com vol", ha dit Bartomeu a TV-3 al finalitzar el partit. "És normal que això passi. Si la gent està descontenta, pot expressar el que sent", ha afegit el dirigent blaugrana, encaixant amb resignació la primera reprimenda pública del Camp Nou, un estadi que no només s'ha rendit davant Messi amb un entusiasme no vist fa molt temps, sinó que ha llançat un missatge claríssim a la directiva.