LA JORNADA DE LLIGA

Messi iguala Zarra com a màxim golejador a la Lliga

El davanter argentí marca amb un imponent i bell zurdazo el seu tanto número 251

Messi celebra el seu gol contra el Sevilla, amb el qual iguala el rècord de Zarra

Messi celebra el seu gol contra el Sevilla, amb el qual iguala el rècord de Zarra / REUTERS / GUSTAU NACARINO

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Corria el minut 22 al Camp Nou quan a Leo Messi li han fet falta al límit de l'àrea del Sevilla. Estava regatejant un parell de jugadors i Banega l'ha tirat a terra. En aquell moment, el temple blaugrana ha començat a preparar-se per viure un fet històric. Els aficionats no sabien, no obstant, que seria un gol tan bonic.

Notícies relacionades

Xavi i Messi han xiuxiuejat abans de llançar la falta, encara que tots sabien que seria l'argentí qui la tiraria. La barrera del Sevilla s'ha aixecat per evitar el que era inevitable. Els jugadors rivals no han aconseguit impedir la fita. Ni tampoc Betoel meta de l'equip andalús. L'imponent i bell xut d'esquerra s'ha colat per l'escaire. Literal.

Ha volat la pilota amb energia, fúria i, sobretot, amb bellesa. L'estadi ha vibrat, els companys s'han abalançat sobre Messi i el Barça ha disfrutat d'un moment històric. En el minut 22 del 22 de novembre del 2014, Messi ha igualat, amb 251 gols en la Lliga, el registre de Telmo Zarra, des de fa sis dècades. Ja mira cara a cara l'exjugador de l'Athletic. Un gol més i es quedarà tot sol formant part de la llegenda.