L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Bravo: "Luis Enrique ens diu qui jugarà dues hores abans del partit"

El meta exalça la convivència amb els altres porters, agraeix tenir Messi de company i assegura que "Munir arribarà lluny"

El nou porter del Barça no dóna per fet que sigui la primera elecció de Luis Enrique. / FC BARCELONA / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCSO LÓPEZ / Sant Joan Despí

"Han canviat un munt de coses: l'escenari, l'atenció mediàtica, el nivell de joc, l'ordre tàctic... M'ha tocat canviar-ne moltes, però em sento de la mateixa manera". Claudio Bravo, el porter titular del Barça a la Lliga, ha paït amb calma la seva estrena davant l'Elx (3-0). Amb Ter Stegen tocat i Masip al banc dels acusats, el meta xilè de 31 anys ha estat elegit per Luis Enrique per ocupar el lloc de Valdés, que està lesionat i sense equip."

Luis Enrique no ens diu durant la setmana qui jugarà. Només ho fa dues hores abans del partit, en la conversa prèvia", ha revelat Bravo aquest dimarts, en la roda de premsa després de l'entrenament, després d'exalçar la "bona convivència" amb els altres dos porters. "Tenim molt bona competència també, això no permet el relaxament", ha afegit.

No se'n fia

Notícies relacionades

A penes va tenir participació en el seu debut oficial amb la samarreta blaugrana al Camp Nou. Però Bravo no se'n fia. "Pel cap d'un porter passen milers de coses, però vaig viure el partit de la manera més tranquil·la i serena", ha recalcat l'exporter de la Reial Societat. "L'adaptació dels nous ha sigut molt bona, molt ràpida", ha dit sense importar-li si es marca l'home o la zona en les accions a pilota parada. "Estem treballant molt, però jo m'acomodo a les dues opcions", ha explicat.

També ha explicat el porter que se sent feliç de tenir Messi de company --"tenir-lo al teu costat és una sensació diferent, s'agraeix molt", ha precisat--, a més de subratllar que "Munir arribarà lluny perquè té les eines i la capacitat per fer-ho". "No m'ha sorprès el que va fer perquè ho fa diàriament en els entrenaments", ha precisat sobre el jugador.