LA JORNADA DE LLIGA

Xavi: "S'ha de començar de cap i de nou"

El capità del Barça assumeix que els jugadors són "els principals culpables" de la temporada en blanc

Xavi i Escudero es barallen per una pilota durant el partit que ha enfrontat el Barça i el Getafe al Camp Nou.

Xavi i Escudero es barallen per una pilota durant el partit que ha enfrontat el Barça i el Getafe al Camp Nou. / AFP / LLUÍS GENÉ

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / Barcelona

"Els jugadors som els principals culpables. Som un equip, però nosaltres sabem que no hem fet una bona temporada". Xavi, el capità del Barça, ha comparegut davant la premsa just a l'acabar el partit amb el Getafe (2-2), que ha acabat en empat, resultat que ha deixat la temporada en blanc per als blaugranes. "Hem perdut la Lliga, diem adéu a la temporada. Fem autocrítica, hen de començar de cap i de nou. I l'any que ve més", ha afegit el centrecampista.

"És un cop més, hem de fer autocrítica", ha reiterat, una vegada i una altra Xavi incidint en la culpabilitat de la plantilla. "Els jugadors del Getafe ens han sorprès, ens pensàvem que la jugaríem en llarg i l'han tret en curt", ha dit sobre l'acció que ha acabat amb el cop de cap de Lafita i que ha silenciat el Camp Nou amb el 2-2 final en l'últim segon. "Ens ha agafat per sorpresa, és el resum del que ha passat aquesta temporada. No hem fet una bona temporada. ¿Revolució? No m'incumbeix a mi, és cosa de [Andoni] Zubibarreta", ha afegit.