La catedral de Barcelona albergarà dilluns la cerimònia religiosa per Vilanova

El club deixa les banderes a mig pal al Camp Nou i habilita un espai perquè l'afició pugui mostrar el seu condol

1
Es llegeix en minuts

La cerimònia religiosa en memòria del Francesc 'Tito' Vilanova se celebrarà dilluns que ve a les 20 hores a la catedral de Barcelona, ha informat el club blaugrana.

Aquest serà un dels actes més destacats en l'adéu de l'entrenador, que ha mort a Barcelona a l'edat de 45 anys, després de no haver pogut superar un càncer, a més de la cerimònia que s'espera que s'organitzi a la seva localitat natal (Bellcaire d'Empordà, Girona).

Banderes a mig pal

Notícies relacionades

El Barcelona, que ha deixat les banderes a mig pal al Camp Nou i ha inclòs una banda negra en l'escut de la pàgina web, habilitarà a partir de dissabte un espai memorial perquè socis i aficionats puguin mostrar el seu condol des de les 9 fins a les 23 hores, així com diumenge al matí.

D'altra banda, el Barcelona jugarà aquest cap de setmana a Vila-real, on els jugadors lluiran un crespó negre, i s'espera que la setmana de dol finalitzi el cap de setmana següent quan el Camp Nou reti l'últim homenatge al que va ser entrenador del primer equip la temporada passada amb motiu del partit Barça-Getafe (dissabte, 16:00 hores).

Temes:

Tito Vilanova