DOL AL CAMP NOU

Bartomeu: "Un referent humà i futbolístic etern per al Barça"

La plantilla del Barça i exjugadors com Abidal expressen les seves condolences a través de les xarxes socials

Bartomeu, Rosell, Tito i Zubizarreta, el 15 de juny del 2012, dia de la presentació oficial de Vilanova com a entrenador blaugrana.

Bartomeu, Rosell, Tito i Zubizarreta, el 15 de juny del 2012, dia de la presentació oficial de Vilanova com a entrenador blaugrana. / EFE / ANDREU DALMAU

2
Es llegeix en minuts

La plantilla del Barça i nombrosos exjugadors blaugranes ha expressat a través de les xarxes socials el seu condol a la família de Tito Vilanova, mort aquest divendres. Molts donen les gràcies a qui va ser el seu entrenador per tot el que els va ensenyar i per la seva lluita contra la malaltia al llarg dels dos últims anys, especialment Éric Abidal, que va passar pel mateix tràngol al seu costat. Aquests són els seus missatges:

Éric Abidal: "Per tot el que hem viscut junts, sempre et recordaré amic, DEP. Gràcies per la lluita. El meu afecte i suport a la seva família".

Josep Maria Bartomeu: "Tito Vilanova, un referent humà i futbolístic etern per al FC Barcelona. Gràcies per tot el que ens has ensenyat. Descansa en pau".

Leo Messi: "Una persona difícil d'oblidar. Sempre et recordarem. Tot el meu afectge a la família de Tito".

Víctor Valdés: "Tito Vilanova, un dels millors entrenadors que he pogut tenir en la meva carrera. ¡Gràcies per tot el que ens has donat! DEP. Una forta abraçada a tota la seva família, tot el meu suport i molts ànims".

Andrés Iniesta: "No tinc paraules. Has sigut i seràs un exemple, un orgull formar part de la teva vida. Mai t'oblidaré. Molta força per a la teva família! Descansa en pau, míster. Un petó".

Cesc Fàbregas: "Gràcies, Tito".

Pedro Rodríguez: "Mai t'oblidaré!! Gràcies per haver format part de la meva vida i per la teva grandíssima persona. #DEPTitoVilanova".

Dani Alves: "Déu és l'amo de tot, només ell sap la nostra arribada, la nostra sortida, a les seves mans les nostres vides. A terra tenim el nostre compliment i quan hem complert, arribar l'hora de partir, no som res, ho som tot. Avui se'ns en va un gran esperit, una gran persona, ens ha deixat un gran llegat de dedicació, de lluita, que el bé més preat que tenim és la vida. GRÀCIES, TITO, PER LLUITAR FINS AL FINAL PER AQUEST BÉ. Només demano a Déu que vessi sobre la seva família la teva pau, el teu amor i el teu afecte en aquest moment tan difícil. DESCANSA EN LA PAU DE DÉU"

Cristian Tello: "Maleïda malaltia. T'has emportat la vida d'un dels grans. Però mai podràs emportar-te el gran record que tinc d'ell".

Sergi Roberto: "Descansa en pau, Tito. Gràcies per tot el que ens has ensenyat i per no deixar mai de lluitar. Sempre estaràs amb nosaltres! #EternTito".

Martín Montoya: "Descansa en pau Tito! Gràcies per tot el que ens has fet disfrutar al barcelonisme i per lluitar fins a l'últim moment. D.E.P #eterntito".

Jonathan dos Santos: "És una perduda irreparable. Els meus condols més sentits a tota la família. Et recordarem sempre .. RIP TITO!"

Isaac Cuenca: "Notícia duríssima. La vida a vegades és molt injusta. Molts ànim sa la seva família. No t'oblidarem mai. #DEPTito".

Bojan Krkic: "Quina merda... descansa en pau, Tito. Sempre amb nosaltres".

David Villa: "El meu més sentit condol als familiars i amics de Tito Vilanova. Ha sigut sempre un exemple amb la seva lluita. Mai t'oblidarem. DEP".

Gerard Deulofeu: "Descansa en pau, Tito Vilanova! Molts ànims a la família. Per sempre".

Notícies relacionades

Marc Crosas: "Empordanès universal! Gràcies Míster! Sempre amb nosaltres! #TitoEtern".

Toni Freixa: "Sento una enorme tristesa per la mort de Tito Vilanova. Eternament al cor de tots els barcelonistes. DEP Tito".

Temes:

Tito Vilanova