Puyol: "Qui fa bé la seva feina té el seu premi"

El capità elogia Iniesta pel seu premi i l'actitud del Barça a la Supercopa

Carles Puyol.

Carles Puyol.

1
Es llegeix en minuts

"Iniestaha demostrat que qui fa bé la seva feina té el seu premi. Li'n queden molts més, segur". Així ha sintetitzat Puyoll'elecció del manxec com a millor jugador de la UEFA. El capità blaugrana s'ha mostrat molt feliç que el reconeixement es tornés a quedar al vestidor del Camp Nou. "M'alegro molt pel que ha treballat i passat. Ha fet un any molt bo i una Eurocopa fantàstica; malgrat que ha passat moments dolents no ha baixat mai els braços".

Notícies relacionades

Tot i que segueix amb molèsties després detrencar-se el pòmul davant l'Osasuna, Puyol confia a poder estar a la disposició de Tito Vilanova diumenge davant el València. "Tinc la virtut de trencar-me el pòmul per un lloc diferent", ha comentat el central, que no va voler personalitzar el caos defensiu sofert per l'equip en la primera mitja hora contra el Madrid. "No és qüestió només de defenses, sinó de tot l'equip. Crec que el partit va tenir dues parts: el Madrid va fer mitja hora molt bona però em quedo ambla reacció del Barcelona, que amb un menys, gairebé empata. L'equip va donar la cara en tot moment i això és el més important".

Puyol considera que, tot i que elsorteig de la Champions ha estat més benevolent amb el Barça, blaugranes i blancs són favorits en els seus respectius grups de la Champions. "El Madrid és favorit encara que té rivals molt forts. Nosaltres hem d'estar contents; en principi, som favorits encara que haurem de tenir respecte. A Europa, si et refies o creus que serà fàcil, ho pots pagar molt car".