Cas Antenes

El PSC de Badalona demana la dimissió d’Albiol pel cas Antenes

Els socialistes consideren que l’exalcalde del PP «s’intenta presentar com la víctima d’un complot inexistent»

El PSC de Badalona demana la dimissió d’Albiol pel cas Antenes

AJUNTAMENT DE BADALONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Govern Municipal de Badalona ha demanat aquest divendres la dimissió de l’exalcalde Xavier García Albiol per l’acusació de la Fiscalia –avançada en exclusiva per EL PERIÓDICO– contra el candidat del PP en les pròximes eleccions municipals per presumpta prevaricació en el cas Antenes.

«L’únic que li demanem és que dimiteixi, que li estalviï al senyor Feijóo haver de fer-lo fora», ha declarat el número 3 de la llista socialista a l’alcaldia, Fernando Carrera. En la compareixença, Carrera ha estat acompanyat de Raquel López, primera secretària del PSC, i de Teresa González, presidenta del grup municipal.

Notícies relacionades

Aquestes declaracions es produeixen després que Albiol carregués contra l’actual alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, fent públic que un jutge investiga l’alcalde per un delicte urbanístic contra l’ordenació del territori quan era regidor d’Urbanisme d’aquesta localitat, segons va poder confirmar EL PERIÓDICO de fonts jurídiques.

Segons els socialistes, el moviment d’Albiol no és més que un intent de «llançar pilotes fora». El número 3 de la llista socialista ha remarcat que en el cas que implica Guijarro no hi ha escrit d’acusació ni obertura de judici oral: «Els dos casos no són comparables. Albiol intenta, de nou, enfangar la política de Badalona, una decisió perjudicial per a les institucions i molt irresponsable per la seva part».