Seguretat ciutadana

Badalona inicia el procés de selecció de 26 agents per reforçar la vigilància nocturna

L’ajuntament reserva la meitat de les places per a dones i els aspirants han d’estar a l’atur i ser veïns de la localitat

zentauroepp47189594 serenos 1190302132838

zentauroepp47189594 serenos 1190302132838 / Laura Guerrero

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Badalona (Barcelona) ha obert aquest dimecres el termini per inscriure’s en el procés de selecció de 26 agents nocturns a la ciutat, del qual podran beneficiar-se persones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Les contractacions formen part del pla d’ocupació ‘Badalona t’acompanya’, que permetrà recuperar a la ciutat la figura de l’agent nocturn per incrementar la seguretat de la ciutadania, millorar la convivència i procurar el bon ús de béns públics i privats del municipi, segons ha explicat el consistori en un comunicat.

Notícies relacionades

Els contractes, el 50% dels quals està reservat per a dones, està obert a persones inscrites al SOC com a aturades i que preferentment tinguin més de 45 anys i siguin veïnes de Badalona. A més, els aspirants no hauran d’haver sigut contractats en un pla d’ocupació local o programa de treball i formació a Badalona durant el 2022.

Els antecedents

Les persones interessades i que compleixin amb el perfil requerit poden recollir el formulari d’inscripció entre el 8 i el 14 de març al servei IMPO de Can Boscà de Badalona. El pla d’ocupació ‘Badalona t’acompanya’ està impulsat per l’Ajuntament de Badalona amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023. El municipi s’uneix a iniciatives similars ja posades en marxa en ciutats com Santa Coloma de Gramenet i Cornellà.

Temes:

Badalona