Animalisme

L’Ajuntament de Badalona assegura que les vaquetes no tornaran per la festa major del barri de Llefià

  •  L’associació veïnal hauria demanat el retorn de l’activitat que no se celebra des del 2015

L’Ajuntament de Badalona assegura que les vaquetes no tornaran per la festa major del barri de Llefià

ACN / Albert Segura

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Ajuntament de Badalona (Barcelonès) assegura que la festa major del barri de Llefià del juny del 2023 no tornarà a tenir l’activitat coneguda com a ‘solta de vaquetes’ i que no se celebra des de l’any 2015. L’alcalde, Rubén Guijarro, va respondre amb la negativa davant la voluntat de l’associació veïnal de recuperar-la.

«Volem deixar totalment clar que no tornaran les vaquetes», ha dit de manera taxativa Guijarro, assegurant que Badalona «és una ciutat conscienciada» en el respecte amb els animals.

El 2015 es van deixar de fer a partir d’un acord amb l’entitat veïnal que les promovia i les festes de l’any vinent no seran una excepció. De la mateixa manera, aposta per l’organització d’activitats de tipus cultural i de manera consensuada.

La festa es concreta com a Festival de Música Gran Sol de Badalona i es preveu com una sèrie d’activitats musicals. En el dia d’avui, s’ha confirmat la participació del grup Camela, a l’espera d’un segon cap de cartell que encara s’ha de confirmar.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, queda totalment descartada l’opció que el parc del Gran Sol torni a acollir una activitat que impliqui animals com és la ‘solta de vaquetes’.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO