Administració municipal

Ajuntament i sindicats arriben a un acord a les oposicions per a l’estabilització del personal de Badalona

  • Tots dos implicats es congratulen i remarquen que aquest pacte és el fruit de «molts mesos treballant»

Ajuntament i sindicats arriben a un acord a les oposicions per a l’estabilització del personal de Badalona

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Badalona (Barcelonès) i els diferents sindicats amb representació al consistori expliquen que han arribat a un acord en relació amb les Bases reguladores del concurs de mèrits i d’oposició del procés d’estabilització, el Govern municipal i les seccions sindicals emeten aquest comunicat conjunt.

En un comunicat emès de manera conjunta assenyalen que consistori i sindicats han acordat aquestes bases «tant per al concurs de mèrits com per al concurs oposició especial».

D’aquesta manera, les bases del concurs de mèrits, que afecta més de 340 places d’aquest Ajuntament, «s’han ajustat a la màxima solvència jurídica possible» i estableixen una proporció de 70% a l’experiència i 30% a la formació.

Per valorar l’experiència s’ha acordat que es valoraran en els últims dotze anys, cosa que incrementa el que altres administracions han fet, com és el cas de la mateixa Diputació de Barcelona. Per la seva banda, els 30 punts de formació es distribueixen en reglada (5 punts), complementària (15) i Informàtica i d’altres (10).

Després de «molts mesos» de feina

Així, en el comunicat assenyalen també que les bases del concurs oposició especial, que afecta més de 40 places, reparteixen el 40% possible per a concurs de mèrits en 36 punts a experiència i 4 a formació. La resta (60 punts) estan en una oposició amb un temari reduït, tal com permet la llei.

Pròximament, «seguirem el tràmit per a la seva publicació, de la qual avisarem oportunament. Des de la data de publicació al DOGC, el termini de participació és de vint dies hàbils».

Notícies relacionades

«L’estabilització és un procés necessari, tant per a les persones implicades, que podran obtenir una relació justa amb l’Administració, com per a l’Ajuntament, que obté una eina magnífica per consolidar talent», expliquen Ajuntament i sindicats, que assenyalen també que aquest acord és el fruit de «molts mesos treballant».

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO