Fins al diumenge 17 d’abril

El Museu de Badalona presenta l’exposició ‘Amoramar’, del dissenyador badaloní Albert Isern

  • Es tracta d’un reconeixement als pescadors de la ciutat i una mirada plàstica i poètica entorn del món de les barques

El Museu de Badalona presenta l’exposició ‘Amoramar’, del dissenyador badaloní Albert Isern

Museu de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Museu de Badalona (Barcelonès) inaugura aquest dijous, 10 de març, a les 19 hores, l’exposició Amoramar, un treball molt personal sobre la visió que el badaloní Albert Isern té de Badalona i el mar. D’una banda, es pot trobar una aproximació artística, expressada amb fotografies del mar i de les barques –sempre pintades en colors molt vius–, acompanyada d’alguns poemes. D’altra banda, també inclou una part antropològica, que recull els sobrenoms de molts pescadors badalonins i un vocabulari mariner.

La proposta d’Isern és, en definitiva, un recordatori, carregat d’una evocadora bastant poètica, de l’enorme importància que el mar i la pesca han tingut per a la ciutat. L’exposició s’acompanya de la publicació d’un catàleg en el qual es reprodueixen totes les imatges i textos de la mostra.

Notícies relacionades

L’exposició es mantindrà oberta a la planta baixa del Museu fins al diumenge 17 d’abril de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 h i diumenge de 10 a 14 h. A més, des de l’Ajuntament de Badalona recorden que l’entrada per visitar la mostra és gratuïta.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO