CORONAVIRUS

Badalona i Santa Coloma tanquen l'accés de vehicles a la serralada de Marina per la Covid-19

La prohibició pretén «reduir els comportaments incívics i les activitats contràries a les recomanacions sanitàries»

Els consistoris expliquen que aquesta prohibició «no afecta els vianants o ciclistes» i que únicament està dirigida als vehicles de motor

cam-i-cartell-serralada-1

cam-i-cartell-serralada-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A partir d’aquest divendres, 23 d’octubre, no es podrà accedir en vehicle de motor a la serralada de Marina des de Badalona ni Santa Coloma de Gramenet. La mesura ha sigut acordada pels dos ajuntaments i la Diputació de Barcelona per «regular l’accés al medi natural i reduir les actituds incíviques i contràries a les recomanacions sanitàries».

Així, en els principals accessos, des de l’inici del camí de Sant Jeroni de la Murtra en l’encreuament amb el carrer de Prat de la Riba, a Santa Coloma de Gramenet, i en l’accés al camí de Sant Jeroni de la Murtra des de de la riera de Canyet a Badalona, s’ubicaran senyals informatius i cadenes per impedir la circulació dels vehicles cap a la serra.

En un comunicat, els consistoris expliquen que aquesta prohibició «no afecta els vianants o ciclistes» i que únicament està dirigida als vehicles de motor.

Seguir les recomanacions sanitàries

Notícies relacionades

Des de les institucions públiques es fa una crida a les persones que vulguin disfrutar passejant o fent esport de l’entorn natural del parc de la serralada de Marina «que ho facin seguint els consells, recomanacions i bones pràctiques tenint en compte la situació d’alerta sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19».

Més notícies de Badalona i Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA