COVID

La sala d'estudis del Centre Cultural El Carme de Badalona reobre amb mesures de prevenció

El seu horari és de dilluns a divendres, amb control d'aforament i amb l'obligació de portar mascareta

15542

15542

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La sala d’estudis del Centre Cultural El Carme, situada al carrer de Francesc Layret, reobre les portes reduint l’aforament i «adoptant les mesures de prevenció sanitàries de la Covid-19».

Des de dimarts, 14 de juliol, la sala ha reobert en horari de dilluns a divendres de 10.30 a 14 i de 16 a 21 hores, de dilluns a divendres. La sala s’ha preparat amb «totes les mesures de prevenció de la Covid-19», com posar a disposició dels usuaris i usuàries gel hidroalcohòlic a l’entrada, recordar l’obligació de l’ús de la mascareta durant tota l’estada a l’espai o el manteniment de dos metres de distància entre usuaris.

En aquesta nova situació l’aforament màxim de la sala d’estudi s’ha situat en les 20 persones. A l’entrada de la sala, una persona controla l’accés a l’espai i informa els usuaris de les mesures de prevenció que cal complir.

Notícies relacionades

Les taules estan numerades i els usuaris i les usuàries reben un número a l’entrada que indica la taula on s’han d’asseure. A la sortida, entreguen el número al controlador i aquest neteja la taula i cadira, i deixa un marge de 15 minuts abans que s’hi pugui asseure una altra persona.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA