EN PLE CONFINAMENT PEL CORONAVIRUS

Els Mossos detenen l'alcalde de Badalona per atemptat a l'autoritat

Álex Pastor (PSC) ha sigut arrestat després que els agents paressin el seu vehicle en un control a Barcelona

El partit ha suspès de militància el polític i li ha demanat que deixi els seus càrrecs públics

3e3ea81e-2e52-4d35-941e-75015bae82ce-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’alcalde de Badalona, el socialista Álex Pastor (PSC), per atemptat a l’autoritat després de ser interceptat en un control policial a Barcelona per garantir el compliment del confinament pel coronavirus.

Segons han informat a Efe fonts policials, l’alcalde de Badalona ha sigut arrestat després que els agents paressin el seu vehicle en un control a Barcelona, en ple confinament, perquè circulava fent esses.

L’alcalde s’ha encarat amb els agents, que, segons alguns testimonis, ha insistit a recordar-los que era l’alcalde de Badalona, i s’ha negat a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, malgrat que presentava signes evidents de trobar-se sota els símptomes de l’alcohol, segons les fonts. 

El PP prepara una moció de censura

L’exalcalde de Badalona Xavier García Albiol, del PP, que va ser el candidat més votat en les últimes eleccions municipals, ha anunciat que aquest dimecres, quan tingui la confirmació oficial de l’arrest de Pastor, iniciarà una ronda de contactes per presentar una moció de censura contra Pastor.

El PSC ha suspès de militància l’alcalde de Badalona i li ha demanat que deixi els seus càrrecs públics després que els Mossos d’Esquadra l’hagin detingut per atemptat a l’autoritat.

Notícies relacionades

 suspès de militànciaque deixi els seus càrrecs públics«Amb independència de la valoració positiva que ens mereix la seva gestió al capdavant de l’Ajuntament de Badalona, considerem que els fets esdevinguts avui són incompatibles amb la militància socialista i l’exercici de qualsevol càrrec públic», ha anunciat el PSC poc després que es conegués la notícia.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA