CONSEQÜÈNCIES DEL CORONAVIRUS

Badalona obre un servei per passejar i acollir mascotes de malalts de Covid-19

El servei de recolzament estarà disponible per a tota mena de consultes sobre els efectes de les normes establertes en relació amb les mascotes

zentauroepp53054138 valencia 7 4 2020 coronavirus   pandemia   confinamiento vig200409122110

zentauroepp53054138 valencia 7 4 2020 coronavirus pandemia confinamiento vig200409122110 / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa un servei de recolzament a les persones que tinguin mascotes a casa i que, per motius de salut o mobilitat, no puguin atendre les seves necessitats o que hagin de ser ingressades per coronavirus. Segons ha informat el consistori, els veïns que no puguin atendre les necessitats alimentàries, de salut o passejar les seves mascotes podran trucar al servei municipal de Protecció Civil.

També hi podran contactar els que hagin de ser ingressats en un hospital o bé estar en aïllament domiciliari i es vegin obligats a deixar soles les seves mascotes, per sol·licitar així l’acollida temporal del seu animal.

El servei de recolzament estarà disponible per a tota mena de consultes sobre els efectes de les normes establertes mitjançant l’estat d’alarma en la relació amb les mascotes, però no per a qüestions relatives a l’estat de salut de les mateixes, per a la qual cosa caldrà adreçar-se a professionals veterinaris.

Situació d’excepcionalitat

Notícies relacionades

Aquesta mesura ha sigut impulsada al considerar que el confinament ha generat «situacions d’excepcionalitat que poden perjudicar les condicions higienicosanitàries, de benestar i seguretat en les quals s’han de mantenir aquests animals».

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA