«BARRERA FÍSICA I SOCIAL»

Badalona inicia el full de ruta per a la transformació de l'autopista C-31

La Generalitat ha plantejat les opcions en què es treballa, que inclouen millora, pacificació o soterrament de la infraestructura al seu pas per la ciutat

badalona

badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest matí la Generalitat de Catalunya ha presentat a l’edifici El Viver del’Ajuntament de Badalona els treballs inicials del Pla Director Urbanístic (PDU) del’autopista C-31 davant del Govern municipal, els regidors de tots els grups polítics presents en el consistori i representants de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB). 

Durant la trobada, el secretari general de Territori i Sostenibilitat, Ferran Falcó, ha plantejat les diverses opcions en què es treballa, que inclouen la millora, pacificació o soterrament de l’autopista al seu pas per la ciutat.

Ara s’obre un període en què tots els grups estudiaran les diverses opcions i podran valorar-les coneixent els costos, avantatges i inconvenients que es deriven de cada una. L’objectiu és trobar punts d’acord que permetin establir un full de ruta compartit. A partir d’aquest consens es podrà obrir un procés de participació ciutadana que acabi de perfilar el projecte i que possibiliti la transformació de Badalona cap a «una ciutat més cohesionada i homogènia», afirma el consistori.

«Eliminació de la barrera social»

Després de la trobada, l’alcalde Álex Pastor ha destacat que «estem davant d’un repte de futur molt important i que ha de significar l’eliminació de la barrera física i social que suposa per a la nostra ciutat l’autopista C–31».

Notícies relacionades

Pastor ha explicat que «no estem parlant d’un projecte que es converteixi en una realitat d’un dia per l’altre, però és tan important i necessari que l’hem d’afrontar amb la màxima ambició i amb el compromís de treballar perquè sigui una solució definitiva i sobretot consensuada per tota la ciutadania».

Mésnotícies de Badalonaen l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments