EMERGÈNCIA HABITACIONAL

Badalona adquireix dos pisos procedents d'entitats bancàries per destinar-los a emergències habitacionals

S'ha formalitzat la firma de compra per un import superior als 130.000 euros

signatura-compra-pisos-emergencia-habitacional

signatura-compra-pisos-emergencia-habitacional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Badalona disposa de dos immobles més que “es destinaran a la taulad’emergència habitacional”,segons expliquen des de l’ajuntament. Un dels immobles procedeix d’una entitat bancària i un altre de la SAREB, la societat instrumental de liquidació que gestiona i ven els immobles traspassats per les entitats bancàries que van rebre ajuts públics. Divendres passat es va fer davant de notaril’acte de firma amb l’alcalde de Badalona,Álex Pastor, i els apoderats de la SAREB i de l’entitat bancària.

Les vivendes estan situades al Districte 2 de la ciutat i procedeixen del dret de tempteig i retracte que l’ajuntament fa a pisos procedents d’entitats bancàries. Els immobles s’han adquirit per un preu de 64.300 € i 66.400 € i tenen una superfície de 53 m² i 56 m², respectivament. Tots dos disposen de tres habitacions.

Un immoble ja s’utilitzava per a emergència habitacional

El pis, que ara s’ha adquirit de la SAREB, ja formava part dels immobles que l’Ajuntament estava utilitzant per a situacions d’emergències habitacionals "gràcies al conveni firmat anteriorment amb aquesta societat", comenten des de l’ajuntament.

Notícies relacionades

Amb la formalització de compra exercida avui, l’ajuntament ha adquirit un total de dos pisos el passat mes de març (un d’aquests procedent d’una donació); cinc més durant el mes de maig i dos durant el mes de juny passat i “formen part de les 18 vivendes per a les quals el Govern municipal està exercint el dret de tempteig i retracte”, afirmen des del consistori.

Més notícies de Badalona a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments