OLIMPISME

Badalona rep les medallistes olímpiques Mireia Belmonte i Anna Cruz

Un centenar de badalonins s'ha desplaçat fins a l'aeroport per rebre les dues esportistes

mireia-belmonte-amb-les-medalles

mireia-belmonte-amb-les-medalles
anna-cruz-amb-la-medalla
alcaldessa-rep-mireia-belmonte
alcaldessa-rep-anna-cruz

/

1
Es llegeix en minuts
S. R. / BADALONA

L'alcaldessa de BadalonaDolors Sabater, i representants del Consistori han rebut aquesta tarda a l'aeroport de Barcelona les medallistes olímpiques badalonines Mireia Belmonte Anna Cruz.

La delegació municipal ha estat acompanyada d'un centenar de badalonins, desplaçats a El Prat en dos autobusos oferts gratuïtament a disposició de l'Ajuntament per l'empresa Tusgsal.

Als Jocs Olímpics de Río 2016, Mireia Belmonte  ha aconseguit la medalla de or a la prova de 200 metres papallona i la medalla de bronze als 400 metres estils, i Anna Cruz ha aconseguit la medalla de plata amb la selecció espanyola de bàsquet.

La primera medallista olímpica a arribar ha estat la nedadora Mireia Belmonte, que ha mostrat la medalla d'or que la converteix en campiona olímpica, així com la medalla de bronze; minuts més tard, ha arribat en un altre vol Anna Cruz, que ha mostrat la medalla de plata aconseguida amb la selecció espanyola de bàsquet.

ESFORÇ, SACRIFICI I TREBALL DIARI

L'alcaldessa de Badalona ha felicitat les dues esportistes pels èxits aconseguits als Jocs Olímpics de Río 2016 i ha declarat que “aquests triomfs esportius són fruit de l'esforç, del treball diari i de moltíssimes hores de dedicació que han tingut la seva culminació amb aquestes tres medalles”.

Dolores Sabater també ha dit que “Badalona està orgullosa de ser la ciutat de Mireia i d'Anna, una Badalona que elles porten al cor allà on competeixen”.

De Mireia Belmonte, l'alcaldessa ha destacat “l'esforç, la precisió i l'estil cada vegada que es tira a la piscina” i d'Anna Cruz ha posat de manifest “l'esperit de sacrificidisciplina i el  bontreball 

Notícies relacionades

en equip que ha desenvolupat”.

Més notícies de Badalona a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA