LA RECEPTA

Gustós pollastre amb cervesa

1
Es llegeix en minuts

Sònia Vilarasau, del Mercat d’Hostafrancs, ofereix la seva peculiar recepta d’un plat fàcil d’elaborar, gustós i que no requereix ingredients difícils ni sofisticats.

INGREDIENTS

Un pollastre tallat a quarts.

1 ½ litres de cervesa.

200 g de panses.

200 g de cansalada viada.

Dues cebes mitjanes.

Una fulla de llorer.

Tres cullerades de mantega.

Sal al gust.

PREPARACIÓ

Posem els quarts de pollastre en una safata de forn fonda, els salem i untem la part de sobre amb mantega. Tallem les cebes a rodanxes fines, trossegem la cansalada viada en daus petits i barregem les panses amb aquests ingredients.

Cobrim amb aquesta barreja els quarts de pollastre i hi aboquem el litre i mig de cervesa. Ho introduïm tot al forn a temperatura mitjana i ho deixem rostir fins que estigui tendre i completament cuit. Amb el gratinador s’obté un daurat que queda molt gustós.

Notícies relacionades

Després col·loquem el pollastre als plats i els cobrim amb la salsa que ha quedat de la cocció.

Ho servim calent.