LA RECEPTA
Gustós pollastre amb cervesa
Sònia Vilarasau, del Mercat d’Hostafrancs, ofereix la seva peculiar recepta d’un plat fàcil d’elaborar, gustós i que no requereix ingredients difícils ni sofisticats.
INGREDIENTS
Un pollastre tallat a quarts.
1 ½ litres de cervesa.
200 g de panses.
200 g de cansalada viada.
Dues cebes mitjanes.
Una fulla de llorer.
Tres cullerades de mantega.
Sal al gust.
PREPARACIÓ
Posem els quarts de pollastre en una safata de forn fonda, els salem i untem la part de sobre amb mantega. Tallem les cebes a rodanxes fines, trossegem la cansalada viada en daus petits i barregem les panses amb aquests ingredients.
Cobrim amb aquesta barreja els quarts de pollastre i hi aboquem el litre i mig de cervesa. Ho introduïm tot al forn a temperatura mitjana i ho deixem rostir fins que estigui tendre i completament cuit. Amb el gratinador s’obté un daurat que queda molt gustós.
Notícies relacionadesDesprés col·loquem el pollastre als plats i els cobrim amb la salsa que ha quedat de la cocció.
Ho servim calent.
- Apagada Red Eléctrica sospita d'una desconnexió massiva de plantes solars abans de l'apagada
- Lluita contra el frau Hisenda et vigila: aquesta és la quantitat màxima que pots pagar en efectiu
- Andrés Iniesta: "No sempre tot és bonic, ni per a mi ni per a ningú"
- Habitatge Gonzalo Bernardos avisa els espanyols: «Els que es vulguin comprar una casa s’han d’afanyar»
- Energia Red Eléctrica ja va alertar al febrer del risc de "desconnexions severes" de llum pel 'boom' de les renovables
- Futbol Sis partits de sanció a Rüdiger, que els aprofita per operar-se
- Champions league Dembélé silencia l’Arsenal i acosta el PSG a la final de Múnic
- Apunt ¿S’ho imaginen?
- LA CITA DE MONTJUÏC Final guanyada, final per jugar
- PARTIT 100 AMB EL BARÇA Lamine Yamal: "La por la vaig deixar al parc de Mataró fa temps"