Claus d’estalvi

Cinc consells per estalviar per Nadal

  • Buscar descomptes, esperar a les rebaixes o fer un amic invisible; són alguns dels consells que donen els experts de Chollómetro

Cinc consells per estalviar per Nadal

Unsplash

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest Nadal ve acompanyat d’un increment de contagis de coronavirus, però també de pujades de preus i un gran creixement de la inflació. Ja per si mateixes aquestes dates són un moment de despeses: regals, sopars, viatges per veure la família..., però aquest any sembla que la pujada de gener serà encara més costeruda.

Notícies relacionades

Per això, des de Chollómetro donen cinc claus per avançar-se a aquesta costa, estalviar i ser consumidors intel·ligents durant aquesta època:

Ser pràctic amb els regals

Els regals per compromís s’acaben estenent massa i acaben consumint un bon percentatge del nostre pressupost. Una bona idea és proposar fer un amic invisible entre la família o grup d’amics, així cadascun farà un regal a algú i tothom rebrà un regal. Altres opcions que cal tenir en compte és regalar el teu temps amb vals per fer el sopar, portar l’esmorzar al llit o tallar la gespa, o els regals fets a mà.

Aprofitar les despeses d’enviament

Si les compres de diversos regals es fan de forma ‘online’, «una bona opció és intentar cenyir-se a una sola web per aprofitar les despeses d’enviament i estalviar aquesta petita despesa extra al no anar pagant-les en diferents botigues ‘online’», expliquen des de Chollómetro.

Buscar descomptes i vigilar els preus

Una opció és utilitzar webs de descomptes i fer un seguiment de les coses que volem segur per vigilar-ne els preus. A més, en moltes d’aquestes plataformes es poden crear alertes per ser el primer a assabentar-te dels xollos que més t’interessen.


Esperar a les rebaixes

Les rebaixes d’hivern estan a tocar. Abans de comprar roba nova o electrònica es pot plantejar la possibilitat d’esperar uns dies i així aprofitar els descomptes durant les rebaixes.

«Aquests consells podran ajudar que la butxaca pateixi el menys possible en aquestes dates de tanta despesa», asseguren els experts de Chollómetro i admeten que «tenint una mica de previsió i organitzant-nos amb temps podem aconseguir passar unes festes per disfrutar com sempre i donar un respir a la nostra butxaca».

Temes:

Nadal