Laboral

Viladecans presenta una nova edició del Mentoring Laboral per a la inserció professional

El projecte busca crear un model competencial i de dinamització del mercat de treball propi de la ciutat

La tinent d’alcalde d’Empreses, Innovació i Ocupació i de Serveis Generals, Elena Alarcón, durant la presentació del ‘Mentoring Laboral’. 

La tinent d’alcalde d’Empreses, Innovació i Ocupació i de Serveis Generals, Elena Alarcón, durant la presentació del ‘Mentoring Laboral’.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Can Calderon acull la jornada de presentació de la nova edició del Mentoring Laboral per a la inserció professional: “Creació d'un ecosistema competencial”, que fa un repàs dels èxits i avanços aconseguits en l'edició 2016.

Per a aquesta nova edició, l'equip promotor del projecte, que està impulsat per l'Ajuntament de Viladecans en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat i que forma part de les accions de la Diputació de Barcelona per la dinamització del mercat de treball, s'enfronta al repte de crear un model competencial propi de ciutat, consensuat i integrador que aglutini tots els agents implicats en els processos laborals.

En la seva valoració, la tinent d'alcalde d'Empreses, Innovació i Ocupació i de Serveis Generals, Elena Alarcón, destacava que el projecte de Mentoring “suposa la materialització de l'objectiu de treballar per a l'ocupació en contacte directe amb els agents implicats”.

Notícies relacionades

La tinent d'alcalde, a més, destacava la importància del projecte “Mentoring laboral, tant en treballadors que busquen feina com en empreses, per repensar la manera com els diversos agents s'enfronten a processos tan quotidians com les entrevistes de treball”, propiciant una trobada d'agents que d'una altra manera no haurien arribat a un punt d'entesa.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Ocupació