Mina Aigües de Terrassa defensa la seva relació amb la ciutat en el seu 175è aniversari

L'empresa es mostra disposada a col·laborar en iniciatives de participació ciutadana en la presa de decisions

170317-aniversari-mina

170317-aniversari-mina

1
Es llegeix en minuts
EFE / TERRASSA

El president de Mina Aigües de Terrassa, Marià Galí, reivindica la relació "extraordinària" de l'empresa amb la ciutat en el 175è aniversari de la companyia i en ple conflicte amb l'Ajuntament pel procés de municipalització del servei.

Galí ha presidit el sopar de commemoració dels 175 anys de fundació de Mina, que es va celebrar el divendres, 17 de març, al Centre Cultural de Terrassa i a només dos dies de la manifestació ciutadana a favor de la municipalització del servei de l'aigua.

"L'empresa té ganes de continuar contribuint al desenvolupament del territori perquè està compromesa amb el seu entorn tal com ha demostrat al llarg dels 175 anys d'història de la companyia, durant els quals ha superat nombroses vicissituds", explica Galí.

L'acte va comptar amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, i de l'alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, acompanyat pel tinent d'alcalde de Desenvolupament Econòmica, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, i el regidor d'Aigua, Alfredo Vega.

La concessió de gestió del servei de l'aigua va finalitzar el mes de desembre passat després de 75 anys i el consistori l'ha prorrogat fins al juny per decidir quin tipus de gestió s'aplica a partir d'ara, encara que l'alcalde es mostra favorable a la municipalització del servei. En aquest sentit, Galí es mostra disposat a "continuar col·laborant" amb les administracions públiques, "servir" als clients i millorar les prestacions amb noves propostes.

Notícies relacionades

Així mateix, el president de l'empresa afirma que està disposat a col·laborar en iniciatives de participació ciutadana de presa de decisions pel model de futur de la ciutat "en totes aquelles qüestions vinculades a la gestió de l'aigua". En aquest sentit, Galí demana una "major i millor empatia" i "generositat" entre totes les parts implicades en aquest futur, unes paraules que el president de la companyia va expressar davant de prop de 300 persones que van assistir al sopar d'aniversari de l'empresa.

Més notícies de Terrassa

Temes:

Empreses