BTV s'apunta a les curses de drons

La cadena municipal estrena aquest diumenge 'Drone riders', un nou format centrat en el món d'aquests aparells voladors

Vídeo de promoció del programa ’Drone riders’ de BTV. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Ara que els drons estan de moda, BTV ha decidit apostar per 'Drone riders’BTVDrone riders, un nou format que s'endinsarà cada setmana en el món de les curses de drons. L'espai s'estrenarà aquest diumenge, dia 13, a les 18.00 hores, i compta amb la veu del periodista esportiu Robert Marcé per animar les retransmissions d'aquestes competicions, que també celebren grans premis a l'estil d'una fórmula 1 aèria: els GP de Drone Riders.  

El programa, realitzat per la productora Mediapro per a la cadena municipal de Barcelona, oferirà imatges espectaculars a través de minicàmeres muntades als drons, que sobrevolaran espais tancats al públic, com una fàbrica, un hangar, l'aparcament d'un centre comercial i el Palau Sant Jordi.

Notícies relacionades

Es tracta d'un format gravat i postproduït, on també es veu com es preparen i competeixen de 30 a 50 pilots, que fan anar els drons armats d'unes ulleres especials que reben el senyal de vídeo en directe des dels aparells. Els pilots celebren diferents rondes classificatòries i una final per a cada GP, que s'emetrà una vegada al mes. Els caps de setmana que no s'emeti carrera, l'espai girarà al voltant del món dels drons de competició, els pilots i els equips.

En la presentació d'aquest dijous, hi van participar el director de BTV, Sergi Vicente; el fundador de Drons de Carreres, Fernando Abascal; el cap tècnic de Mediapro, Luis López; el realitzador de ‘Drone riders’, Adrià Vila, i el presentador del nou espai, Pep Feliu.

Temes:

Drons