TELEVISIÓ SOLIDÀRIA

'La Marató' supera els 7.015.367 euros per la diabetis i l'obesitat

Marcador final de La Marató de TV-3, a l’acabar el programa.

Marcador final de La Marató de TV-3, a l’acabar el programa.

1
Es llegeix en minuts

La cita solidària de 'La Marató' de TV-3, dedicada a la diabetis i l'obesitat, ha superat en l'edició d'aquest any els set milions d'euros. Concretament la xifra recaptada és de 7.015.367 euros. I encara ha d'augmentar, ja que al llarg d'aquest dilluns s'hi afegiran noves aportacions d'empreses i entitats.

El macroespai, de més de 15 hores de directe, va iniciar la seva emissió a les 10 del matí, en aquesta ocasió presentat per Tony Cruanyes i Anna Boada. Les actuacions musicals i les entrevistes amb els afectats es van anar succeint al plató del programa.

A la tarda, a la seu telefònica de La Marató, a la Fira de Barcelona, s'hi van afegir els actors de la sèrie 'Merlí' i els integrants del Quartet Mèlt, guanyadors de l'última edició del programa 'Oh Happy Day'.

Pel plató hi van desfilar de Brodas Bros i Vaivé, de Marina BBFace & The BeatrootsÁlvaro SolerJudit NeddermanSara Pi, Alessio Arena i Sopa de Cabra, a més de connexions i intervencions d'especialistes i testimonis de diversos afectats.

Notícies relacionades

La família del Super3 també es va voler sumar a l'acte interpretant 'All for Love'. Aquesta cançó, que forma part del disc de La Marató, va ser composta per Bryan Adams, que la va interpretar amb Rod Stewart i Sting en la banda sonora de la pel·lícula 'Els tres mosqueters'.

El Miniestadi va acollir un dels actes més esperats del programa, el partit de futbol de famosos, amb la participació del futbolista Éric Abidal, els pilots de motociclisme Marc i Àlex Márquez, i els actors Carlos Cuevas i Júlia Cruces (de la sèrie 'Merlí"' , entre molts altres.